Internet-palvelut: web-hotelli-, verkkotunnus-, palvelin-, sähköposti- ja kotisivupalvelut

FinBan -
mainos
Mainostus FinBan
FinBan -
mainos
Mainostus FinBan

|[ suolaista sadetta ]|
Vettä tullu koko päivän ja ikävän harmaata. Yöllä sade hakkas ruutua niin ettei nukkumisesta tullu mitään, unetti kohtuullisesti koko päivän.
Tänään käytiin Sokrun kanssa hakemassa matkaliput Karmarockin reissua varten. Lauantaina Harjavalta kutsuu! Aikataulu lienee suhtkoht selvillä ja matkalipuilla pääsee takaisin vielä elokuun loppupuolellakin. Majotus on hoidettu hotelliin jossa kuulemma on yökerho ja bändejä majotettuna. Vähän epäselvää on vielä matkavarustuksen sisältö, kun aina päädytään siihen, että mukaan lähtee joku reppu ja reippaasti juotavia :) Saa nähdä mitä reissusta tulee..
Asemalta sitten eksyttiin yllättäen Shellille kahville ja sämpylälle. Hetken päästä paikalle saapuivat myös Elli ja Anna. Jonkun aikaa (tai aika kauan) siinä hengattiin ja puhuttiin niitä näitä.. Lopulta sitten Aseman pelikoneitten kautta päädyttiin Makuunille ihmettelemään dvd-hyllyä. Hetken kuluttua Tupe saapui paikalle ja heitti mut kotiin ja jatkoi Sokrun omille teilleen.
Musaa tullut popitettua erittäin kiitettävästi :)
- Suola
Lisätty 28.07.2004 21:12:16
Muutettu 29.07.2004 22:11:00
Taustalla soiMemory Remains - Metallica
Kommentit
Kommentointi edellyttää kirjautumista. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Blogi.fi-palveluun, voit tehdä sen ilmaiseksi tästä.
Internet-palvelut: web-hotelli-, verkkotunnus-, palvelin-, sähköposti- ja kotisivupalvelut
Toteutus SJR Host. Kopiointioikeus SJR Host 2004-2019.